Om oss

Om en flyttfirma i Bjärred

Mot nya lokaler

Att flytta ett företag är lite annorlunda mot att flytta ett bohag. Dels är det i regel färre små pinaler och saker och ting är ofta ganska välorganiserade. Det ställer förstås krav på oss som flyttfirma att upprätthålla en organiserad situation även under och efter flytten.

Ett företag flyttar också ofta dyra objekt som datorer och maskiner av olika slag. Dessa ska hanteras med extra varsamhet och det gäller att veta hur man ska lyfta och transportera dem för att de ska komma hela och rena genom flytten. Det är ett stort ansvar, men ett ansvar som vi på Malmö Flyttjänst inte tvekar en sekund på att åta oss.

Vår flyttfirma tar ansvar

Genom åren har vi hjälpt många olika företag att flytta, från kontor till butiker och industriverksamheter. Vi har blivit experter på företagsflytt och garanterar att era saker är i trygga händer hos oss.

Att bedriva en flyttfirma handlar om mycket mer än bara starka armar och ryggar som är villiga att lyfta tungt och mycket. De som arbetar hos oss är utbildade och högst kompetenta inom allt från städning och emballering till montering och transport. Vi har givetvis en omfattande ansvarsförsäkring via Trygg Hansa och följer noggrant de stadgar och regler som Konsumentverket, samt Sveriges Åkeriförbund har satt upp.

Nöjda kunder

Utan nöjda kunder har vi ingen fungerande verksamhet så att du blir nöjd med våra tjänster är vårt absolut mest primära fokus. Därför är vi trygga, kompetenta och flexibla i de tjänster vi erbjuder, och vi ger oss i vinn på att föra en tydlig och trevlig kommunikation med alla våra kunder.

Hör av dig till oss om du har några frågor!