Våra tjänster

Flyttfirmas tjänster i Bjärred

Allt i ett

Det är väldigt mycket att hålla koll på i en flytt; och hur mycket som helst att göra. En person som lever ett vanligt liv med jobb och familj har nog att stå i en vanlig vecka och det blir lätt kaosartat när ett helt bohag samtidigt ska sorteras, packas ner, flyttas och packas upp. Lägg till nedmontering och uppmontering av möbler, vändor till tippen, flyttstädning och det byråkratiska såklart. Det blir övermäktigt för vem som helst!

Allt fler anlitar en flyttfirma för att ta sig igenom flytten på ett mer humant sätt. Vissa vänder sig till olika firmor för packhjälp, städhjälp och transport, men det behövs inte när du anlitar Malmö Flyttjänst! Vi erbjuder både privatflyttningar och företagflyttningar.

Vi packar åt dig

För en smidig flytt så ska allt packas metodiskt i lagom stora och lagom tunga lådor. Vi på Malmö Flyttjänst har gedigen erfarenhet av just detta och ser till att alla dina saker packas rätt och säkert för att komma helskinnade och välorganiserade fram till ditt nya hem. Där staplar vi sedan lådorna i rätt rum så att du ska kunna packa upp på smidigast möjliga vis.

Känsliga föremål emballerar vi efter konstens alla regler.

Demontering, bärhjälp och montering

Vi demonterar stora, otympliga möbler för lättare förflyttning. Dessa monterar vi givetvis också upp igen när de kommit på plats i ditt nya hem. Även nya möbler, som levereras i platta paket, kan vi åta oss att montera åt dig.

Flyttstädning

Om bärandet av alla tunga möbler och lådor är det tyngsta jobbet i en flytt så är flyttstädningen det i särklass tråkigaste. Det går dock utmärkt att anlita oss även för hjälp med flyttstädning. Nog har du väl redan städat tillräckligt många gånger i det gamla hemmet och känner dig mer sugen på att få det fint i den nya?